Prasidėjo 2016/2017 metų kerlingo sezonas Vilniuje ir Kaune
 

Kerlingas - Olimpinė žiemos sporto šaka, tad visi kerlingistai vasarą atostogauja, žaidžia pramoginiuose turnyruose arba tiesiog stengiasi palaikyti sportinę formą. Bet perfrazuojant Pietų Korėjos (kur 2018 metais ne tik vyks Žiemos Olimpinės žaidybės, bet ir debiutuos nauja sporto šaka - mišrių dvejetų kerlingas) kino režisieriaus Ki-duk Kim filmo pavadinimą - „Ruduo, žiema, pavasaris, vasara ir vėl ruduo“, tad skelbiame naujojo kerlingo sezono pradžią ir kviečiame visus nepriklausomai nuo lyties, amžiaus, fizinių ne/galių, seksualinės orientacijos, tautybės, religijos, politinių pažiūrų, rasės (etc.) į kerlingo treniruotes Vilniuje ir Kaune.

Kerlingas - jauna Olimpinė sporto šaka, pristatyta 1998 metais Nagano olimpinių žiemos žaidynių metu vyrų ir moterų rungtyse. Lietuvoje kerlingas žaidžiamas nuo 2006 metų. Įdomu, kad tai viena nedaugelio žiemos sporto šakų, kurią gali praktikuoti ištisus metus – tam tereikia ledo arenos ir kerlingo reikmenų. Kitas svarbus dalykas, jog jis tinkamas žaisti visiems - tiek vaikams, tiek senjorams, tiek neįgaliesiems. Yra vyrų, moterų ir mišrių komandų rungtys. Todėl, jeigu susidomėjote, neklausinėkite savęs „ar sugebėsiu?“ - tiesiog ateikite ir išbandykite. Renginio puslapį rasite www.facebook.com/kerlingas ,o daugiau apie kerlingą skaitykite čia. 

KERLINGAS VILNIUJE

Kiekvieną sekmadienio rytą 10.00-12.00 „Pramogų arenoje“ (Ąžuolyno g. 9).  

KAINOS: Vaikams ir atėjusiems pirmą kartą - 5 €

Vienas kartas - 12 €

Mėnesio abonementas (4 kartai) - 40 €

Aikštelė ne guminė, tad norinčius ateiti išbandyti, kviečiame apie tai iš anksto pranešti telefonu arba elektroniniu paštu.

Jeigu turite daugiau klausimų, klauskite čia arba info@curling.lt | +37065900803

 

KERLINGAS KAUNE

Antradieniais 19.30-21.30 | Ketvirtadieniais 20.00-22.00 | Sekmadieniais 19-21 val.

KAINA: Vienas kartas - 10 €

Daugiau informacijos forsarus@gmail.com | +37069300380

 

P.S. 

Taip pat kviečiame susipažinti su kerlingu rugsėjo 24-25 dienomis vyksiančio Vilniaus sporto festivalio metu. Klausimai-atsakymai, galimybė pačiupinėti kerlingo amuniciją (batus su teflonu, akmenis, lazdas), išbandyti trynimą ant dirbtinio ledo (jog kartą ir visiems laikams pamirštumėt nesąmonę „toks čia ir sportas“) bei grindų kerlingą. Daugiau apie renginį http://www.sportofestivalis.lt/ Mus rasite stende B22, 5 salėje.