Pasidžiaugę vasara grįžtame ant ledo – naujas sezonas prasideda!
 

2019–2020 metų kerlingo sezonas atidarytas dar nespėjus įžengti į rudenį. Priešpaskutinę rugpjūčio savaitę net kelios lietuvių grupės intensyviai treniravosi už Lietuvos ribų.

Mūsų jaunieji kerleriai sudalyvavo Kauno sporto klubo „Forsarus“ jau antrą kartą organizuotoje stovykloje "Junior Curling Camp 2019 Riga". Visą savaitę vaikai iš Vilniaus ir Kauno lavino naujus įgūdžius, mankštinosi ir pramogavo.

Tuo pačiu metu, taip pat Rygoje, pasiruošimą Pasaulio neįgaliųjų B grupės čempionatui pradėjo Kauno neįgaliųjų komanda su treneriu Arniu Veidemaniu ir Pauliumi Krauza.

Kiek vėliau, Prahoje, 13-oje Pasaulio kerlingo federacijos organizuojamoje suaugusiųjų stovykloje šiais metais dalyvavo 4 atstovai iš Lietuvos.

Sporto stovyklomis taip pat sezoną pradėjo ir A.Vaičekonytės (KaunasC.C.) ir K. Rykovo komandos, kurios dalyvaus šių metų Europos kerlingo čempionate. Lietuvos čempionės A.Vaičekonytės vedama komanda spėjo nudžiuginti puikiais rezultatais tarptautiniame Ryga Open kerlingo turnyre. Užimta 2 vieta.


Ruduo – puikus metas imtis naujų veiklų! Kviečiame visus jau šį sezoną išbandyti kerlingo sporto šaką. Tam nėra jokių amžiaus, lyties ar sportinio pasirengimo kliūčių. Neverta delsti, registruokitės žaidimui jau dabar.

Vilniuje(nuo rugsėjo 13 d.) – kiekvieną penktadienį 19.45 val. Akropolio ledo arena.

Kaune(nuo rugsėjo 12 d.) – kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį 19.45 val. Kauno ledo arena.

+37065900803 | info@curling.ltregistracijos forma